Používame cookies

Súbory cookie a ďalšie technológie sledovania používame na zlepšenie vášho zážitku z prehliadania našich webových stránok, na to, aby sme vám zobrazovali prispôsobený obsah a cielené reklamy, na analýzu návštevnosti našich webových stránok a na pochopenie toho, odkiaľ naši návštevníci prichádzajú. Viac info

 

NOVOSTAVBA: 2 izb. byt (54,30m2) + terasa (13,90m2) a PREDZÁHRADKOU (37,75 m2) + garážové státie v ALBELLI, 1. posch., centrum Košíc

Interné ID: JO278
Ulica: Alvinczyho
Obec: Košice-Staré Mesto
Okres: Košice I
Kraj: Košický kraj
Druh: Byty
Typ: Predaj
Stav: novostavba
Celková plocha: 125.45 m2
Typ bytu: 2-izbový byt
Poschodie: 4
209 900 €

Popis nehnuteľnosti

Hľadáte ideálnu investíciu do vlastného bývania / na ďalší prenájom pri centre Košíc?
Ponúkame na predaj 2 IZB. BYT s TERASOU a PREDZÁHRADKOU v novostavbe Rezidencia ALBELLI.

2-IZBOVÝ BYT č. 3207, celková plocha spolu 125,45 m2 + parkovacie státie.

Rozloha bytu: 51,70 m2
Pivnica č. 230: 2,6 m2
Terasa: 13,90 m2
Predzáhradka: 57,25 m2
Vnútorné parkovacie miesto 111

CENA za byt + pivnica: 209 900 €
CENA za garážové státie: 14.990,- €
CELKOVÁ CENA: 224.890,- Eur

Možnosti financovania:
Nehnuteľnosť je možné financovať aj prostredníctvom hypotkárneho úveru. Nehnuteľnosť je skolaudoavná a zapísaná na liste vlastníctva bez ťarchy.


Byt sa nachádza na 2. nadzemnom podlaží (1 poschodie vo výške min. 3,5 m nad zemou) v sekcii C s ideálnou orientáciou na juh a do tichej časti vnútrobloku  s výťahmi a bezbariérovým vstupom. Celý byt je tichý slnečný počas celého dňa. 

!!! Z ponuky developéra už nenájdete taký výhodný byt s touto orientáciou !!!

MODRENÁ DISPOZÍCIA:
Dispozične byt pozostáva z priestrannej obývacej izby, ktorá je prepojená s kuchyňou, spojenej kúpeľne a toalety, vstupnej chodby.
Z obývacej izby je vstup veľký balkón vo výmere 13,90 m2, kde si viete nerušene vychutnávať rannú kávu a vstup na vlastnú predzáhradku vo výmere 57,25 m2.

Byt sa odovzdáva v stave vyššieho ŠTANDARDU so sadrovými omietkami a stropmi, plastovými oknami s izolačným troj-sklom a bezpečnostnými vchodovými dverami, laminátovými podlahami, obkladmi, dlažbou a sanitkou v kúpeľni a WC a interiérovými dverami s obložkami.

VYHĽADÁVANÁ LOKALITA:
Rezidencia Albelli vzniká na severnom okraji širšieho centra Košíc, medzi ulicami Alvinczyho a Bellova, na brownfielde po pôvodných Odevných závodoch kapitána Nálepku.

Obrovskou výhodou Rezidencie Albelli je práve jej strategická poloha. Či už mierite do centra na Hlavnú ulicu, do niektorej z košických univerzít, do Mestského parku, na nákupy, za zábavou alebo na Železničnú stanicu, všade sa dostanete pohodlne pešo a najneskôr do 15 minút. Aj preto je táto lokalita obľúbeným miestom pre bývanie v Košiciach a vyznačuje sa kompletnou občianskou vybavenosťou a zároveň výbornou dopravnou dostupnosťou MHD.   Pri doprave autom sa na mestský okruh (Prešovská cesta) dostanete v priebehu 3 minút

Priamo v objekte sa nachádza supermarket rovnako ako v okolí obchody, školy, niekoľko reštaurácií, divadlo i nemocnica s lekárňou. V dochádzkovej vzdialenosti sa tiež nachádzajú areály univerzít a Mestský park s Mestskou plavárňou s možnosťou relaxu, športového vyžitia a iných voľnočasových aktivít.

NÍZKE NÁKLADY:
Bytové domy sú projektované ako mimoriadne úsporné budovy A1, čo vám zabezpečí veľmi nízke režijné náklady.

SKVELÁ INVESTÍCIA:
Vďaka nízkym režijným nákladom a koncepcii samotnej novostavby je byt ideálny aj ako investičná nehnuteľnosť za účelom dlhodobého či krátkodobého prenájmu s možnosťou lukratívneho výnosu.

Táto ponuka je ponuka klienta, nie je to ponuka priamo od developéra.


Pre viac informácií nás neváhajte kontaktovať a pri spoločnom stretnutí Vám vieme predstaviť vysoký potenciál tejto nehnuteľnosti.

Kontakt:
Ján Ovák
vedúci kancelárie INFOREAL
tel.: 0917 838 032
mail: ovak@inforeal.sk

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Úžitková plocha:
54.3 m2
Poschodie:
4
Loggia:
áno
Počet podlaží:
11
Počet izieb:
2
Balkón:
nie
Počet kúpeľní:
1
Výťah:
áno
Energetický certifikát:
A
Zateplený objekt:
áno
Vykurovanie:
spoločné

Informatívna úverová kalkulačka

Pozrieť na mape

Maklér

Ján Ovák, RSc.

Ján Ovák, RSc.

vedúci kancelárie

  • Slovensky
  • Česky
  • English
  • Deutsch

Radi Vám poradíme

Podobné nehnuteľnosti